Biocreme.nl

Ontdek de nieuwe manier van huidverzorging met innovatieve biologische en 100% natuurlijke cosmetica producten. Zorg dat je huid de noodzakelijke natuurlijke voedingstoffen krijgt en haar oorspronkelijke gezondheid kan herstellen voor een frisse uitstraling en een mooi(er) uiterlijk. Maak de natuur in u wakker en beleef de sensatie van uw zintuigen door simpel deze producten te gebruiken! Een injectie van het leven zelf welke je zonder twijfel zeer aangenaam zult vinden.

Producten van Biocreme.nl

Biocreme.nl voor uw biologische cosmetica

Het biologische merk Aloe Plus Canarias, welke in de Benelux verkocht worden door Biocreme.nl, is een uitbreiding van het assortiment van Aloeverakopen.com in samenwerking met Aloe Plus Lanzarote. Het bedrijf is ontstaan en gevestigd op het meest oostelijke eiland van de Canarische Eilanden en weerspiegelt onze evolutie en groei gedurende de meer dan 11 jaar in de Aloë Vera markt. Momenteel werken we rechtstreeks met meer dan 70 mensen, van wie 98% vrouw, en we verkopen onze producten in heel Europa, Afrika en Azië, waardoor we een gerespecteerde fabrikant in de cosmeticasector voor Aloë Vera zijn geworden. Innovatie, transparantie en het vertrouwen dat we genereren zijn de drie pijlers die ons als bedrijf definiëren. Onze groei en uitstekende reputatie wordt ondersteund door de loyaliteit van onze klanten en is voornamelijk te danken aan ons streven om altijd ​​producten van hoge kwaliteit te bieden welke zich continu aanpassen aan de eisen van de markt en de werkelijke behoeften van onze klanten.

Aloe Vera plantages

Aloe Vera plantages voor Biocreme.nl en Aloeverakopen.com

 

De kwaliteit van Aloë Vera geleverd door biocreme.nl en Aloeverkopen.com is gekweekt op de Canarische Eilanden (Barbadensis Miller) en is vijftien keer werkzamer dan dezelfde variëteit elders gekweekt en bevat 600 polysachariden  meer ten opzichte van de Amerikaanse soort, de belangrijkste concurrent internationaal. Een van de belangrijkste redenen voor de hoge kwaliteit van onze Aloë Vera is het klimaat van de Canarische Eilanden. Met een gemiddelde temperatuur van tussen 18 ° C en 24 ° C en met een lage temperatuurverschillen tussen de seizoenen. De Canarische Eilanden worden ook wel de Fortunate eilanden genoemd en hebben het hele jaar door een uniek klimaat met milde thermische omstandigheden. In onze vier ecologische plantages, met een totale oppervlakte van 52.500 m² groeien nu 28.114 volwassen planten van de Aloë Vera Barbadensis Miller soort. Elk jaar verzamelen we gemiddeld 12 bladeren per plant voor de productie van Aloë Vera sap. Onze ecologische plantages worden gecontroleerd door de Raad van Toezicht van de Biologische Landbouw (CRAE) Canarische Eilanden en die worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de kwaliteitsnormen van de Verordening van de Raad van de Europese Unie CE 834/2007 van 28 juni 2007 welke gaat over de productie en etikettering van biologische producten. Ons producrie platform is gevestigd in Lanzarote. Daar verwerken we gemiddeld 202.000 kilo planten per jaar tot de beste kwaliteit Aloë Vera sap . De jaarproductie van Aloë Vera sap is momenteel 121.500 liter welke vervolgens wordt gebruikt voor de vervaardiging van onze producten.

Assortiment

Beste biologische huidverzorging

Het assortiment BIO-producten dat biocreme.nl leveren kan, heeft een internationale certificering en is ontstaan als resultaat uit een compleet proces van onderzoek, ontwikkeling en innovatie. We presenteren een nieuwe vorm van integrale zorg, een manier om de kwaliteit van het leven van onze klanten te verbeteren. In onze producten combineren we de kwaliteit van Aloë Vera van de Canarische eilanden met een zorgvuldige selectie van natuurlijke en plantaardige ingrediënten en essentiële oliën, rijk aan vetzuren, die ons, door absorptie van de huid, in staat stellen om het lichaam te voorzien van een reeks voedingsstoffen die helpen bij het herstellen van onze gezondheid. De natuurlijke actieve bestanddelen van onze ingrediënten worden gecombineerd met texturen en geuren juist om door de activering van de zintuigen positieve emoties uit te lokken en een emotionele band te creëren tussen de consument en het product. Om ervoor te zorgen dat onze producten de hoogste kwaliteit blijven hebben, worden onze producten op een speciale manier verwerkt waardoor de actieve eigenschappen van de ingrediënten behouden blijven met de maximale effectiviteit. Wij produceren geen eenvoudige cosmetica want ons concept is veel gecompliceerder, immers onze producten zorgen voor een functionele behandeling die onze huid voedt, beschermd en perfect onderhoudt, wat weer zorgt voor een groter gevoel van algemeen welzijn.

BIO certificering

Biocreme.nl en Natrue

Ons assortiment heeft de internationale certificering Natrue (True Friends of Natural and Organic Cosmetics), een certificaat dat de biologische kwaliteit van onze cosmetica garandeert en ons als een van de toonaangevende producenten wereldwijd bevestigd. Onze producten voldoen aan de vier essentiële voorwaarden om deze certificering te bereiken, namelijk: samenstelling, veiligheid, werkzaamheid en etikettering volgens de vereiste normen. Bovendien worden onze producten met zorg verbouwd en behandelt vanaf het begin, met een duurzame ontwikkeling en respect voor de biodiversiteit. Als u meer wilt weten over deze certificering bezoek dan: http://www.natrue.org/

Biocreme.nl voor 100% biologische cosmetica

Interessant? Deel het met je vrienden!